Sluiten

Gedimat Bridts

  • Pater De Dekenstraat 38-42
  • 2610 Wilrijk - Antwerpen
  • Tel.: 03 827 26 39
  • Fax: 03 827 59 28

Openingsuren

OPENINGSUREN SHOP & MAGAZIJN

  • ma tot vr07u00 - 18u00doorlopend open
  • zaterdag08u00 - 12u00

GESLOTEN OP ZON- EN FEESTDAGEN

Routeplan

STONE&STYLE

STONE&STYLE

The Way to Your Dreams

Stone&Style biedt een uitgebreid en trendsettend gamma aan voor tuinen en terrassen... Dit gamma wordt exclusief verdeeld via de bouwhandelaren in België en Nederland.

Onze hoogkwalitatieve tegels en klinkers zijn het resultaat van ultiem vakmanschap en van een uitgepuurde vormgeving. Het Stone&Style by Ebema designteam bestaat immers uit mensen met passie voor beton en esthetiek. Die meer willen dan zomaar mooie tegels en klinkers ontwerpen. Ze willen een verhaal creëren dat bij uw droomproject past en dat vertalen naar uitmuntende oplossingen waar u jaren later nog steeds volop genietend en met een glimlach bewonderend zal naar kijken. Bewondering die u zal kunnen delen met andere mensen.

Het mag dan ook gezegd: de Stone&Style tegels en klinkers prijken ondertussen op heel wat uitgelezen plaatsen: in trendy hotels, bij exclusieve villa’s maar vooral ook bij mensen die vanuit hun eigen creativiteit een droomproject willen realiseren dat hun woonst – klassiek, trendy of tijdloos – tegen een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding een absolute meerwaarde geeft.

EcoSolutions

Wateroverlast bekampen met functionele en esthetische oplossingen

 Wateroverlast in steden en gemeenten is een groeiend probleem. Door steeds vaker voorkomende extreme weersomstandigheden kunnen de rioleringen op piekmomenten de overvloed van hemelwater niet meer verwerken. Het water kan, zeker in ons steeds meer en meer verkaveld België, steeds op minder plaatsen in  de bodem infiltreren. De riolen raken overbelast met als gevolg dat straten, beken en rivieren overstromen.

Eco Solutions Aqua van Stone&Style by Ebema biedt een oplossing voor deze waterproblematiek. Een uitgebreid gamma van waterdoorlatende en waterpasserende bestratingsproducten die worden gecombineerd met een afwerking van grind zorgt ervoor dat het regenwater in de bodem kan infiltreren en in de ondergrond kan gebufferd worden. Op deze manier wordt de riolering de te grote toevloed van hemelwater bespaard. Door de grote zorg die we aan de ontwerpen van onze producten besteed hebben, vormen zij niet enkel een efficiënte en functionele maar ook bijzonder esthetische oplossing voor een groeiend probleem.

Daarnaast is er meer en meer vraag naar een combinatie van verharding en groen: Eco Solutions Green. Ook hier heeft Ebema een uitgebreid en gevarieerd gamma ontwikkeld. Bestratingsproducten waar het productontwerp grasgroei tussen het beton mogelijk maakt. Op die manier zorgen deze klinkers en tegels voor een naadloze overgang tussen een functionele verharding en de groene omgeving.

 

Advies voor bouwers

Klinkers met verborgen boordsteen plaatsen

Bekijk hier hoe je betonklinkers kan plaatsen met verborgen boordstenen.  

Bekijk het advies

Plaatsing Grasbetontegel met gras of grind

Bekijk de plaatsingsfilm en instructies voor grasbetontegels te vullen met gras of grind.  

Bekijk het advies

Plaatsing L-elementen

Bekijk hier de plaatsingsinstructies van de Stone&Style L-elementen.  

Bekijk het advies

Plaatsing Muur Cliffstone Block

Bekijk hier het plaatsingsadvies voor de Stone&Style Muur Cliffstone Block  

Bekijk het advies

Plaatsing Waterdoorlatende fundering

Bekijk hier hoe je een perfect waterdoorlatende fundering plaatst

Bekijk het advies

Plaatsingsadvies palissadebanden

Bekijk hier het advies voor het plaatsen van palissadebanden.

Bekijk het advies
Bekijk meer advies voor bouwers